Slankekur og sund mad
                                                                                                           

 

 

Er dette starten på det man kalder personlig udvikling?

 

Det kunne det sagtens være. Det at tage en beslutning og ændre noget i sit liv, er i ordets egentlige forstand en personlig udvikling, og om det er startskuddet på en decideret langvarig personlig udvikling, er absolut en mulighed.

 

I det man kalder personlig udvikling, arbejdes med lige nøjagtig de faktorer, som også er årsagen til såvel overvægt som dårlig økonomi og dårlige relationer til andre mennesker og sig selv, og derfor har jeg taget det med her på siden.

 

Det interessante er her, at der er utroligt mange sammenfaldende faktorer i det at tabe sig og ændre sin livsstil, og det at arbejde med en personlig udvikling. Det drejer sig først og fremmest om at tage ansvar for sit eget liv. Det er for mange mennesker hårdt at se i øjnene, at man i bund og grund selv har skabt sit liv med de valg, man har foretaget gennem livet. Men det er et nødvendigt trin på vejen til at ændre dit liv, da du ikke lave noget om, som du ikke er bevidst om.

 

Sandheden er, at du selv har skabt dit liv og din overvægt. Der er kun én person, som indtil nu har besluttet, at du skulle leve et usundt liv med usund mad og ingen motion, og det er dig selv.

 

Dette gælder for alle mennesker og for alle områder af livet, men her beskæftiger vi os primært med problemet overvægt og fedme.

 

Den gode nyhed er, at når du selv har kunnet vælge et liv med overvægt, så kan du også vælge det modsatte. Du har selv styrken inden i dig, og i det øjeblik, hvor du træffer en ægte beslutning om at ændre dit liv, så aktiverer du også ressourcerne til at få dette til at ske.

 

Forestil dig, at du ikke ændrer noget ved din livsstil – hvad vil dette betyde for dig på kort sigt? Og på lang sigt? Kronisk overvægt? Manglende energi? Dårlig kondi? Lavt selvværd? Ensomhed? Sygdomme og et kortere liv? Synes du, at du har fortjent et så usselt liv?

 

Forestil dig nu, at du træffer en ægte beslutning om at ændre din usunde livsstil, og du rent faktisk opnår det permanent. Hvad vil det betyde for dig på kort sigt? På lang sigt? God kondi? Slank og flot krop? Højere selvværd og selvtillid? Stolthed og selvrespekt? Et langt og sundt liv?

 

Jeg ved, at du kan ændre dit liv til det bedre – hvis du vil!

 

Menneskets psyke er utrolig, og hvis du bruger den rigtig, kan du opnå de mest fantastiske ting, også helt på egen hånd. Hvis du virkelig ønsker en varig ændring i dit liv, vil jeg dog kraftigt anbefale dig at søge hjælp til processen. Der findes i dag mange steder, hvor man kan få hjælp til at ændre sin livsstil, sin overvægt og sit liv generelt. Styrken ved dette er, at du ikke står alene, og her er der mange ressourcer at hente. Hvis din partner eller evt. kammerat også kæmper med de samme problemer som dig - overvægt eller måske decideret fedme - så lav en aftale om, at I ikke vil fortsætte dette usunde liv længere. Når du har en at støtte dig til og omvendt, så er chancerne for at lykkes fuldt ud, mange gange større.

 

Her på siden kan du også finde information omkring det at få en personlig coach, hvilket måske er det mest effektive valg, for at sætte skub i din udvikling og rejsen til et bedre og sundere liv.

 

Du kan finde de grundlæggende ting, som kræves for at få et sundt liv uden overvægt, her på siden. Men jeg håber stadig, at du vil overveje at snuse til personlig udvikling, da dette kan være startskuddet til et helt nyt liv for dig og måske også for din familie.

 

Her kan du høre 20 minutters motivation på engelsk.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Cpc-t-Uwv1I