Slankekur og sund mad
                                                                                                           

 

 

Er kosttilskud nødvendige for et sundt helbred?  

 

Umiddelbart er der ikke kun et rigtigt svar på dette spørgsmål, da det er meget individuelt orienteret, og der findes mange meninger på området. Min personlige indgangsvinkel er, at kosttilskud kan være et rigtig godt supplement til en sund livsstil, men det kan ikke kompensere for, at du lever usundt. Eller sagt på en anden måde:

 

Det er uden sammenligning bedst at leve et sundt liv uden kosttilskud, frem for et usundt liv med kosttilskud!  

 

Når dette er sagt, så mener jeg personligt, at man sagtens kan have stor glæde af kosttilskud, selvom du lever et sundt liv. Jeg har personligt anvendt et godt kosttilskud igennem mange år, og jeg bliver formentlig ved med at bruge det resten af mit liv, selvom det koster mig ca. 300 kr. om måneden. Grunden til dette er selvfølgelig, at jeg har haft gode resultater med det, og jeg prioriterer mit helbred højt og tror på, at det er bedre at forebygge end at helbrede. Så hvis jeg skal anbefale et mærke, er det bestemt dette.

 

Via en sund og varierende kost, får du som grundregel alle de næringsstoffer og vitaminer mv., som du har behov for. Nogle mennesker har dog mere brug for specifikke ting i deres kost end andre mennesker, og for disse er kosttilskud absolut anbefalelsesværdigt.

 

Set i forhold til selve vægttabet, er kosttilskud ikke en nødvendighed. Dog men de kan måske gøre det endnu mere effektivt og hjælpe dig med at få et endnu sundere helbred. 

 

Hvis du vil bruge kosttilskud, kan det være en god idé, at opsøge en alternativ behandler, som kan hjælpe dig med at finde frem til lige præcist dit behov. Desuden kan det være en god idé, at gennemsøge nettet for at finde billige kosttilskud, så du ikke bruger flere penge end nødvendigt.