Slankekur og sund mad
                                                                                                           

 

 Hvad er en personlig coach egentlig, og kan jeg selv bruge dette til noget? 

Ja så absolut! Kort fortalt så handler coaching om, at hjælpe dig til at opnå lige nøjagtig det, som lige præcis du ønsker i dit liv, men som du indtil nu ikke har formået at skabe dig. Det at have en coach betyder, at du så at sige har en uvildig person stående på sidelinien, som kan vejlede og guide dig. Og denne person har kun det formål, at hjælpe dig med at opnå dine målsætninger. Heri findes der en stor kraft, da du nu har forpligtet dig på en anden måde, end du ville have gjort, hvis du alene havde besluttet dig for at ændre dit liv. Oven i dette har du omgivet dig med expertise og en professionel tilgangsvinkel til det at ændre dit liv til det bedre.

 

Dette er årsagen til, at jeg kraftig kan anbefale dig en personlig coach. 

 

Du vil også kunne drage nytte af din partner, kammerat, et familiemedlem eller anden person, som er klar til at støtte og hjælpe dig til at opnå et liv uden overvægt. Så dette er også en mulighed, og du vil absolut stå stærkere, hvis du har en ven eller lign. til at hjælpe dig.

 

Styrken ved en personlig coach er, at vedkommende har gennemgået et uddannelsesforløb og har erfaring indenfor området at hjælpe andre mennesker. Hermed får du en professionel og dygtig medspiller, hvilket du vil kunne profitere meget på.

 

Husk dog på, at en coach kun kan hjælpe dig, hvis du selv har besluttet dig for at ændre dit liv! Du skal altså selv gøre arbejdet, men i et personligt vejledningsforløb, hvor du altid kan få personlig støtte. 

 

Det vil koste dig nogle penge, at søge hjælp hos en personlig coach, men hvad er dit liv værd, og hvad er du villig til at betale for et sundt helbred? Her ligesom i alle andre områder gælder det, at der er kun én person, som er ansvarlig for, hvordan dit liv forløber, og det er dig selv. Alle valg du træffer, både bevidst og ubevidst, har konsekvenser.

 

Det kan sagtens lade sig gøre at ændre sin livsstil uden, men vælger du at få hjælp hos en personlig coach, har du givet dig selv det bedste udgangspunkt – og det har du fortjent, har du ikke?